aRBOSANA
POLYFENOLENWAARDE: 699 MG/KG. Deze extra vierge olijfolie is gemaakt van de koude extractie van 100% biologische Arbosana olijven. De Arbosana olijf komt oorspronkelijk uit het Spaanse Catalonië. Het is een olijfsoort die vrij laat rijpt in de boomgaard en fruitig van smaak is. Onze Arbosana olijfolie heeft een zeer fruitige smaak en een mooie geur van versgemaaid gras en tomatenplant. Het is een toegankelijke olijfolie die iedereen lekker vindt! Hij past goed bij zomerse salades, eieren, geitenkaas, brood en zoete desserts.
-
Intens fruitig en grassig, met tonen van versgemaaid gras, groene appel, groene tomaat en onrijpe banaan. Een middel pittige afdronk (middelmatige scherpte) en niet zo bitter.
-
Polyfenolwaarde: 699 mg/kg. Polyfenolen zijn de antioxidanten en ontstekingsremmende stoffen die onze olijfolie zo ontzettend gezond maken.
Rijk aan vitamine E en K, omega 3 en 6, en squalene.
100% biologisch. De gehele productie is vrij van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest.
-
Onze Arbosana heeft de volgende prijzen gewonnen in internationale olijfoliecompetities:
Goud in de Athena International Olive Oil Competition (ATHIOOC, 2024), de belangrijkste olijfoliewestrijd van Griekenland
Goud in de Afro-Asian International
Olive Oil Competition (AAIOOC, 2024) in Abu DhabiGoud in the United States International Olive Oil Competition (USIOOC, 2024) in Miami
Goud in BIOL, Italië (2024). De BIOL-award is een van de belangrijkste internationale prijzen voor biologische extra vierge olijfolie.
Geselecteerd door Leone D'Oro, Italië (2024), na beoordeling door hun proefpanel. Er werden geen organoleptische defecten gevonden.