SAYALI

POLYFENOLENWAARDE: 1.024 MG/KG. Deze extra vierge olijfolie van eerste persing is gemaakt van de koude extractie van 100% biologische Sayali olijven. De Sayali olijf is een zeer zeldzame Tunesische olijfsoort die zeer aromatische en bijzondere olijfolie oplevert. Deze olijfolie heeft aroma's van bloemen, munt en basilicum en een gemiddelde pikantheid. De Sayali olijfolie combineert goed met pizza, pasta's, kip en vis en maakt elk gerecht interessant door haar spannende aromatische profiel.

  • Zeer bloemig en fruitig aroma met hints van munt, basilicum en groene banaan. Een gemiddeld pittige afdronk (middelmatige scherpte) en licht bitter. De fruitigheid overheerst de bitterheid.

    • Polyfenolwaarde: 1,024 mg/kg (extreem hoog!). Polyfenolen zijn de antioxidanten en ontstekingsremmende stoffen die onze olijfolie zo ontzettend gezond maken.

    • Rijk aan vitamine E en K, omega 3 en 6, en squalene.

    • 100% biologisch. De gehele productie is vrij van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest.

  • Onze Sayali heeft de volgende prijzen gewonnen in internationale olijfoliecompetities:

    • Goud in de EVO International Olive Oil Contest, Italië (2024)

    • Goud in de Afro-Asian International
      Olive Oil Competition
      (AAIOOC, 2024)in Abu Dhabi

    • Goud in the United States International Olive Oil Competition (USIOOC, 2024) in Miami

    • Goud in BIOL, Italië (2024). De BIOL-award is een van de belangrijkste internationale prijzen voor biologische extra vierge olijfolie.

Previous
Previous

CHEMLELI

Next
Next

KORONEIKI